Referenser

Referenser från våra familjer

”Vår dotter gick 1 vecka i svenska skolan och vi var mycket nöjda. Lärarna var fantastiska och hon älskade att gå dit varje morgon. Skolarbetet motsvarade 1 vecka som hon fick med sig hemifrån var avklarat på 3 dagar och då fick hon andra uppgifter av lärarna i svenska korttidsskolan.
Vi valde även till idrottsprofil med padel och takewondo”

”Vi är väldigt nöjda med svenska korttids skola in puerto banus. Våran son fick ett varmt välkommen och bra stöd från läraren.  Klassen är liten och min son upplevde att de va lugnt och tryggt vilket gjorde att de va lättare att koncentrera sig. När han kom tillbaka till sin vanliga skola i Sverige låg han till och med föra planeringen.
Maten från restaurangen är ett stort plus.”

”Att man får göra vilken årdning man vill”

Elev 8 år

”Vi har haft våra två döttrar 8 och 10 år på korttidskolan i 5 veckor. 
Våra döttrar kom igång med sitt skolarbete och låg i fas under hela perioden. 
Vi märkte på vår yngsta att hon utvecklades i matematiken och när vi kom hem behövdes inte längre extrahjälpen i matten.  
Vi valde till idrottsprofilen och ena valde tennis och den andra paddel. Vilket de båda fick ett ökat intresse i och har fortsatt spelat även med här hemma i Sverige.
Våra döttrar var efterlängtade av sina klasskompisarna hemma i Sverige och det var många nyfikna frågor de ville ha svar på om hur det är att gå i skola i Spanien. 
För våra döttrar var det inga förändringar bland kompisar när de kom tillbaka till sina skolor. Bara till det bättre.”
”jag hann göra mycket”

Elev 8 år

”Tack igen för en fantastiks vecka för A och A, de pratar fortfarande om hur roligt det var.
Nu håller vi på att planera in för nästa gång!”
”startar 9:30, bra mat, roligare att vara på”

Elev 11 år

”Svenska skolan Banus är en perfekt skola för familjer som vill vara några extra veckor i Marbella. Det är den lilla skolan ”away from home.
Barnen känner sig som en del av den lilla skolan och få en familj känsla direkt. Skol arbetet tar barnen med sig ifrån hemma skolan i Sverige och sen få det jobba självständig med en lärare i klassrummet.
När jag frågade min son efter första veckan varför att tyckte så mycket om skolan så svarade han ”man få ställa frågor och få svar direkt”. På Svenska skolan Banus fick han uppmärksamhet direkt. Vår dotter tyckte det var skönt att få jobba på och uppskattade också den närheten man fick. Jag tycker att båda barnen var nästan bättre förberedd eller hade kommit längre en vad det hade gjort hemma. Det är klart att det är en del som inte går att ta igen eller göra på en korttids skola men det har funkat som en jätte bra alternativ under några veckor. Vi är så glada att skolan finns och kan varmt rekommendera den till andra familjer”
”den är mysig och rolig och lyksig”

Elev 10 år

”A hade en underbar vecka. När jag frågade vad som var roligast med veckan i Spanien sa han skolan. Han tycker verkligen om att vara hos er😊

©2020 SVENSKA SKOLAN PUERTO BANÚS | WEBPROD: BLOMILL

Svenska Korttid Skolan