Medarbetare

Ulrica Hill
Pedagogisk ansvarig, lärare

Ulrica är legitimerad lärare för förskoleklass till årskurs 6 och har en fil.kand i utbildningsvetenskap.
I Sverige, Sollentuna, arbetade Ulrica som klasslärare och var också med i skolans ledningsgrupp. Efter flytten till Marbella har Ulrica undervisat privat.

Ulrica är strukturerad och ordningsam, har tydliga ramar för att kunna vara flexibel, vilket är ett måste för att kunna få med sig alla elever. Hon brinner för utmaningen i att hitta olika möjligheter för att nå fram till alla elever på ett roligt och utvecklande sätt.

Malin Abrahamsson
Lärare, skola/Kids Club

Malin tog sin lärarexamen på Göteborgs universitet 2009. Hon är en legitimerad lärare för förskoleklass-årskurs 6. Hon kommer från Göteborg och arbetade där som klasslärare på lågstadiet.

Malin är tydlig, strukturerad och varierande i sitt sätt att lära ut. Hon ser även vikten av trivsel och goda relationer som en grund till lärandet.

Christl Danielsson
Lärare, skola/Kids Club

Christl är utbildad förskolelärare ifrån Malmö Universitet.
Hon har över 30 års erfarenhet i arbetet med barn i olika verksamheter.
Senast arbetade Christl på Skandinaviska Skolan Costa Blanca.

Christl är glad, trygg och en varm pedagog. Hon är bra på att förklara för barnen hur man är en bra kompis. Christl ser varje barn och visar på ett empatiskt sätt vad som är rätt och fel.

Ulrika Bodin

Kids Club/skola
Ulrika har arbetat som mäklarassistent innan hon sadlade om och gav sig in i skolans värld.
Ulrika har arbetat både på låg, mellanstadiet och fritids.

På vår Kids Club går hon under namnet Ullis och hon gillar att leka, pyssla och sjunga lika mycket som barnen. Hon är lika busig och snäll som bestämd och tydlig.

Jessica Nordström
Grundare, idrottsansvarig

Jessica är en idrottsintressad entreprenör inom restaurangbranchen. Hon är även utbildad tränare med erfarenhet som domare inom handboll (div 1).

Jessica, är född i Finland men uppvuxen i Stockholm. Hon har stor erfarenhet av att driva verksamheter både i Sverige och i Spanien.

AnnaKarin Lundqvist
Grundare, vd
AnnaKarin är utbildad yrkeslärare för blivande frisörer och har undervisat på Uddevalla Gymnasieskola i 15 år. Där ansvarade hon bland annat för frisörernas lärlingsutbildning.

AnnaKarin var aktiv med skolans internationalisering och arbetade med stort engagemang för att hennes frisörelever samt de andra yrkeseleverna skulle få möjligheten att komma ut i Europa på sin praktik.

©SVENSKA SKOLAN PUERTO BANÚS | WEBPROD: BLOMILL

Svenska Korttid Skolan