Medarbetare

Ulrica Hill
Pedagogisk ansvarig, lärare

Ulrica är legitimerad lärare för förskoleklass till årskurs 6 och har en fil.kand i utbildningsvetenskap.
I Sverige, Sollentuna, arbetade Ulrica som klasslärare och var också med i skolans ledningsgrupp. Efter flytten till Marbella har Ulrica undervisat privat.

Ulrica är strukturerad och ordningsam, har tydliga ramar för att kunna vara flexibel, vilket är ett måste för att kunna få med sig alla elever. Hon brinner för utmaningen i att hitta olika möjligheter för att nå fram till alla elever på ett roligt och utvecklande sätt.

Sofie Johansson
Kids Club/skola
Sofie kommer senast från Brighton, England. Där arbetade hon som lärarassistent i svenska på Svenska skolföreningen. I England arbetade hon även som aupair och nanny och har också varit aupair i USA.

Här i Marbella arbetar Sofie hos oss samtidigt som hon studerar webbutveckling på distans på Högskolan Väst.

Malin Abrahamsson
Lärare, skola/Kids Club

Malin tog sin lärarexamen på Göteborgs universitet 2009. Hon är en legitimerad lärare för förskoleklass-årskurs 6. Hon kommer från Göteborg och arbetade där som klasslärare på lågstadiet.

Malin är tydlig, strukturerad och varierande i sitt sätt att lära ut. Hon ser även vikten av trivsel och goda relationer som en grund till lärandet.

Jessica Nordström
Grundare, idrottsansvarig

Jessica är en idrottsintressad entreprenör inom restaurangbranchen. Hon är även utbildad tränare med erfarenhet som domare inom handboll (div 1).

Jessica, är född i Finland men uppvuxen i Stockholm. Hon har stor erfarenhet av att driva verksamheter både i Sverige och i Spanien.

AnnaKarin Lundqvist
Grundare, vd
AnnaKarin är utbildad yrkeslärare för blivande frisörer och har undervisat på Uddevalla Gymnasieskola i 15 år. Där ansvarade hon bland annat för frisörernas lärlingsutbildning.

AnnaKarin var aktiv med skolans internationalisering och arbetade med stort engagemang för att hennes frisörelever samt de andra yrkeseleverna skulle få möjligheten att komma ut i Europa på sin praktik.

©SVENSKA SKOLAN PUERTO BANÚS | WEBPROD: BLOMILL

Svenska Korttid Skolan