Medarbetare

Ulrica Hill
Pedagogisk ansvarig, lärare

Ulrica är legitimerad lärare för förskoleklass till årskurs 6 och har en fil.kand i utbildningsvetenskap.
I Sverige, Sollentuna, arbetade Ulrica som klasslärare och var också med i skolans ledningsgrupp. Efter flytten till Marbella har Ulrica undervisat privat.

Ulrica är strukturerad och ordningsam, har tydliga ramar för att kunna vara flexibel, vilket är ett måste för att kunna få med sig alla elever. Hon brinner för utmaningen i att hitta olika möjligheter för att nå fram till alla elever på ett roligt och utvecklande sätt.

Julia Förnerud
Pedagog, Kids Club

Julia har en kandidatexamen i idrott-och träningsvetenskap från University of the Sunshine Coast, Australien. Hon har även studerat idrott och pedagogik på både University of Otago, Nya Zeeland och Universidad de Granada, Spanien.

Julia är bosatt i Spanien sedan 10 år tillbaka och här i Marbella har Julia arbetat inom den spanska, internationella och den svenska skolan. Hon arbetar även som privat simlärare för både barn och vuxna.

Julia är påhittig, ordningsam och har förmågan att med hjälp av rörelse och lek fånga in barngrupper på ett naturligt sätt. Julia är en tri atlet och tävlar även inom dess grenar.

Sofia Andersson
Lärare, skola/Kids Club
Sofia är finlandssvensk och född i Finland. Hon är en lugn, trygg och strukturerad lärare som lätt får barnen delaktiga och trygga i barngruppen.

Sofia har kandidatexamen i naturvetenskap från Åbo Akademi. I nuläget studerar hon pedagogik på magisternivå inom den finska lärarutbildningen på samma universitet. Hon har även läst ekonomi på universitetet Hanken i Helsingfors.

I Finland har Sofia arbetat som lärare från förskolan till årskurs 9.
Här i Spanien har hon tidigare arbetat på Svenska skolan i Fuengirola

Jessica Nordström
Grundare, idrottsansvarig

Jessica är en idrottsintressad entreprenör inom restaurangbranchen. Hon är även utbildad tränare med erfarenhet som domare inom handboll (div 1).

Jessica, är född i Finland men uppvuxen i Stockholm. Hon har stor erfarenhet av att driva verksamheter både i Sverige och i Spanien.

AnnaKarin Lundqvist
Grundare, vd
AnnaKarin är utbildad yrkeslärare för blivande frisörer och har undervisat på Uddevalla Gymnasieskola i 15 år. Där ansvarade hon bland annat för frisörernas lärlingsutbildning.

AnnaKarin var aktiv med skolans internationalisering och arbetade med stort engagemang för att hennes frisörelever samt de andra yrkeseleverna skulle få möjligheten att komma ut i Europa på sin praktik.

©2020 SVENSKA SKOLAN PUERTO BANÚS | WEBPROD: BLOMILL

Svenska Korttid Skolan